Dental

Iskoristite posetu Beogradu za negu Vaših zuba.

Ako živite u zemlji gde su stomatološke usluge preskupe, pozivamo Vas da spojite  lepo i korisno, provedete zanimljiv odmor u Beogradu i, po povoljnim cenama, dobijete potreban stomatološki tretman.


Pregled i konsultacije vrhunskih stomatologa.

Naši stomatolozi svojom stručnošću ni malo ne zaostaju za stomatolozima sa zapada. Zaposleni u odrinaciji Panakeia se konstantno usavršavaju i prate svetske trendove.

Ukoliko planirate dolazak u Beograd, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail-a ili telefonom i upoznajte sa svojim problemom i potrebama.

Imejlom ili poštom nam možete poslati OPT snimak obe vilice. Naš tim lekara će analizirati snimak i predložiti Vam plan lečenja: opis intervencija, vremensko trajanje, broj potrebnih dolazaka i cenu.

Ukoliko ste već u Beogradu, pozovite nas i zakažite pregled.


Boravak u Beogradu.

Možemo Vam pomoći i pri organizovanju Vašeg boravka u Beogradu.

Ukoliko je potrebno tu smo da organizujemo doček na aerodromu, ili stanici, boravak u nekom od obližnjih hotela ili hostela.

Sigurno ćete imati slobodnog vremena pre i posle tretmana, koje možetete iskoristiti uživajući u bogatoj turističkoj ponudi Srbije.


Vratite se kući potpuno zadovoljni. Ostaćemo u kontaktu.

Za neke tretmane potrebno je da se pacijent vrati u Beograd na kontrolu. Tu smo da Vas dočekamo i do kraja ispratimo tok lečenja. Čak i ako to nije slučaj sa Vama, bićemo na raspolaganju da Vas posavetujemo za dalje lečenje i odgovorimo na Vaša pitanja.