All on 4

All on 4 je savremeni koncept koji omogucava fiksni protetski rad (most) i pacijentima sa opseznim gubitkom kosti.


U jednom danu pacijent dobija cetiri implantata i privremeni most cvrsto fiksiran za njih.


Bilo da ste u ordinaciju dosli bez zuba, sa starim, nestabilnim protezama ili rasklacenim zubima predvidjenim za vadjenje, izlazite u toku dana sa fiksiranim zubima i novim osmehom.

Kontaktirajte nas za više informacija ili zakažite pregled:


Image title


panakeia mailImage title

Koje su prednosti All on 4 koncepta

Smanjenje troskova

Ostali oblici rekonstrukcija bezubih vilica podrazumevaju ugradnju 6-8 implantata, cesto udrzenu sa procedurama podizanja dna sinusa (sinus lift) I ugradnje vestacke kosti, sto ukupno kosta znatno vise.

Smanjenje vremena i broja intervencija

Uobicajeno je da se impanti po ugradnji prekriju sluzokozom, a posle zavrsene oseointegracije (3 do 4 meseca ) otvaraju se, u njih se postavljaju komponente za formiranje desni (gingiva formeri), I opet se ceka do uzimanja otisaka.  All on four preskace sve te faze i omogucava dobijanje privremenog mosta istog dana.

Strucni tim

Nasi specijalisti oralne hirurgije I stomatoloske protetike su sertifikovani strucnjaci iz ove oblasti. Usavrsili su se na Malo klinici Profesora Maloa, izumitelja koncepta.

all on 4 sertifikat beograd

all on 4 sertifikat beograd


all on 4 sertifikatall on 4 sertifikati


Bezbolnost

Oporavak je brz, kao I povratak u rutinu.


U Stomatoloskoj ordinaciji  “Panakeia” koristimo Nobel Biocare implante, jedini podrzan I posebno patentiran implantni sistem od strane prof. Maloa.  Jedinstvenim ga cine ne samo dimenzije, vec I dizajn prilagodjen nameni (eksterna konekcija, bi I trikortikalna fiksacija). Skoro svi implantni sistemi omogucavaju izvodjenje ovog koncepta, ali jedino Nobel Biocare podrzava sve potrebne performance.


Kao ekonomicnija varijanta, moguca je izrada klasicne zubne proteze, ali ucvrscena implantima. Brzom I elegantnom ugradnjom 2 implanta u donju vilicu pacijent dobija stabilnu protezu koja se ne pomera I ne zulja, a lako se skida I cisti ( vidi vise – proteze na implantima ).

All on 4 - cena

Hirurski deo ovog koncepta iznosi  3.000 eura I u tu cenu  je ukljuceno:

  • ugradnja  Nobelovih implantata
  • ugradnja svih veznih elemenata koji povezuju privremeni protetski rad I ugradjene implantate
  • izrada privremenog protetskog rada
  • svi kontrolni pregledi

Placanje  HIRURSKOG  dela je isti dan kada se I ugradjuju implantati .


Nakon 3-4 meseca  se pristupa  definitivnoj   protetskoj  rehabilitaciji pacijenta, koja traje u proseku desetak dana I kosta od 2.000-3.000  eura, u zavisnosti od izbora materijala, tj. kakvu osnovu  za buduce zube zeli pacijent I da li zeli kompozitne ili keramicke zube.


Placanje  PROTETSKOG   dela se vrsi na  dan definitivne predaje rada.
All on 4 - iskustva naših pacijenata

Zeleo bih da se zahvalim stomatoloskoj ordinaciji Panakea na uspesnoj intervenciji ugradnje implanta. Imao sam veliki strah da ce me ta intervencija mnogo boleti. Sada, mesec dana nakon intervencije mogu reci da sam iznenadjen apsolutnim odsustvom bola za vreme i posle intervencije. Najiskrenije mogu da preporucim svima kojima je ovakva intervencija potrebna, da dodju u stomatolosku ordinaciju Panakeia bez ikakvog straha sa puno poverenja. 

Dragoljub Glišić, Frankfurt


Imao sam velike probleme sa zubima u donjoj vilici, naročito nakon opercije na vratu i postoperativnog tretmana zračenjem. Za sanaciju ovog problema opredelio sam se za stomatololšku ordinaciju Panakeia. Neophodno je bilo vadjenje svih zuba iz donje vilice. Eksperti iz Panakei-e su mi predložili ugadnju proteze All on 4. Za samo 2 dana izvadjeni su mi svi zubi iz donje vilice, ugradjeni su implanti i postavljena privremena fiksna proteza koja me je izvanredno služila u naredna 3 meseca. Nakon toga ugradjena mi je fiksna stalna proteza kojom sam izuzetno zadovoljan. Novu protezu doživljavam kao svoje zube. Boravci u ordinaciji ostali su mi u vrlo lepoj uspomeni zahvaljujući izuzetnoj profesionalnosti i srdačnosti osoblja ordinacije.

Nenad Pantić, Jagodina


Nisam verovala da problem kao što je moj može da se resi u jednom danu. Zubi su mi se klatili, boleli, nisam mogla da jedem, a estetski su bili daleko od zadovoljavajućeg. Od koleginice sam čula za stomatološku ordinaciju Panakeia i rešenje koje nude. U ordinaciju sam dosla ujutru, preplašena, a popodne izašla sa divnim osmehom i bez bolova! 
Preporučila bih svakome ko se muči sa zubima ili klimavim protezama da dođe u Panakeiu i zauvek dobije lepe i čvrste zube.

Olga Tilger