Dentalni turizam u Beogradu - Iskoristite posetu ovom gradu za negu vaših zuba

Ako živite u zemlji gde su stomatološke usluge skupe, pozivamo vas da spojite lepo i korisno, provedete zanimljiv odmor u Beogradu i, po povoljnim cenama, dobijete potreban stomatološki tretman u našoj stomatološkoj klinici Panakeia. Dentalni turizam u Srbiji, a posebno u Beogradu postaje sve popularniji, baš zbog pružanja raznih stomatoloških usluga, koje možda ne možete dobiti u drugim delovima Srbije. Ako se prvi put susrećete sa ovim terminom, evo pojašnjenja. Dentalni (stomatološki) turizam znači da iz jedne zemlje, dođete u drugu radi dobijanja adekvatnih stomatoloških usluga. Dentalni turizam je 2u1 - spoj putovanja sa zubarskim uslugama, te se zbog toga pokazao sjajnim rešenjem za one koji žele da uštede ili čak dobiju bolje usluge u drugoj zemlji i to za isti novac.  

Pregled i konsultacije vrsnih stomatologa u okviru dentalnog turizma

Naši stomatolozi svojom stručnošću nimalo ne zaostaju za stomatolozima sa zapada. Zaposleni u Panakeia klinici konstantno se usavršavaju i prate svetske trendove. Ukoliko planirate dolazak u našu prestonicu, stoamtološki ili dentalni turizam u Beogradu je svakako najbolja opcija za zdravlje vaših zuba. Za sve dodatne informacije o dentalnom turizmu Srbiji ili određenoj usluzi koju pružamo, budite slobodni da nas kontaktirate i upoznajte nas sa svojim problemom i potrebama. 

To možete uraditi putem mejla: info@panakeia.rs, pozivom na broj: +381 11 354 4481, ili popunjavanjem formule na našoj kontakt strani. E-mailom ili poštom nam možete poslati OPT snimak obe vilice. Tim lekara naše stomatološke klinike (Beograd) analiziraće snimak i predložiti vam plan lečenja: opis intervencija, vremensko trajanje, broj potrebnih dolazaka i cenu, koji su obuhvaćeni dentalnim turizmom. Ukoliko ste već u Beogradu, pozovite nas i zakažite pregled.

Boravak u Beogradu

Možemo vam pomoći i pri organizovanju Vašeg boravka u Beogradu. Ukoliko je potrebno tu smo da organizujemo doček na aerodromu, ili stanici, boravak u nekom od obližnjih hotela ili hostela. Sigurno ćete imati slobodnog vremena pre i posle tretmana, koje možete iskoristiti uživajući u bogatoj turističkoj ponudi Srbije.

Vratite se kući potpuno zadovoljni

Za neke tretmane potrebno je da se pacijent vrati u Beograd na kontrolu. Tu smo da Vas dočekamo i do kraja ispratimo tok lečenja.  Čak i ako to nije slučaj sa vama, naši stomatolozi biće vam na raspolaganju da Vas posavetujemo za dalje lečenje i odgovorimo na Vaša pitanja, kada je u pitanju problem oko zuba ili možda dentalni turizam. 


Cena dentalnog turizma u Beogradu niža i do 70%

U našoj poliklinici svi materijali i oprema su poreklom iz Evropske unije, a opremom i stručnošću stomatolozi su u svetskom vrhu. Ekonomska situacija u zemlji diktira i cene u zdravstvu, tako da su stomatološke usluge i do 70% niže u odnosu na Nemačku, Veliki Britaniju, Austriju... U slučaju da vas zanimaju naše stomatoloske usluge, cene možete pogledati na našem sajtu. 

Mogućnost refundiranja troškova lečenja

Za strane državljane i osobe koje borave u inostranstvu izdajemo fakture za potrebe refundiranja troškova lečenja na osnovu zdravstvenog osiguranja.

Potreban vam je stomatolog?

Kontaktirajte nas i zakažite pregled.

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.